Nazaj na seznam

Creatim- zlati sponzor SymfonyLive v Berlinu!

Creatim- zlati sponzor SymfonyLive v Berlinu!

V Berlinu je od 25. do 27. oktobra potekal kongres Symfony, priljubljene platforme za razvoj spletnih aplikacij. Creatim je na kongresu sodeloval kot zlati sponzor, saj smo na tej tehnologiji razvili vrsto zanimivih spletnih projektov, ki jih želimo prestaviti mednarodni javnosti. Sodelovanje na kongresu je del Creatimove strategije prodora na tuje trge, kjer sicer že sodelujemo z naročniki iz Izraela in Nizozemske.

Na kongresu se pričakuje več kot 1200 razvijalcev in drugih udeležencev, ki jih zanima razvoj aplikacij na osnovi omenjene tehnologije. Glavna tema kongresa je - poleg tehnoloških novosti - arhitektura spletnih aplikacij s stališča varnosti in stabilnosti.

Creatim je v okviru svoje predstavitve izpostavil Credo, rešitev za razvoj in upravljanje spletnih aplikacij, ki je plod lasnega razvoja in v celoti temelji na Symfony tehnologiji. Credo poganja več kot 80 spletnih strani in portalov kot so www.slovenia.info,  www.nicelabel.com, www.nlbvita.si in www.amzs.si. Zaradi visoke stopnje varnosti in učinkovitega upravljanja jezikovnih različic je Credo primeren zlasti za upravljanje spletnih trgovin, aplikacij in portalov, ki delujejo v mednarodnem okolju.

Written by: Andrej

Andrej Perc is a founder and managing partner of Creatim. His articles reflect the expertise and skills of the entire team.


Symfony

Napišite komentar 

a

Vas zanima, kako vam lahko pomagamo pri oblikovanju uporabniške izkušnje, optimizacije ali postavitvi spletnega mesta?

Preberi več